Izzadáskezelés botox injekcióval

Vegye fel a harcot a túlzott izzadás ellen botox injekcióval!

Izzadáskezelés botox injekcióval: A Botulinum toxin kiválóan alkalmazható a hyperhidrosis, azaz a túlzott izzadás tüneteinek kezelésére is. A hyperhidrosis oka különböző betegség is lehet, például a pajzsmirigy túlműködése, a menopauza, a cukorbetegség, az elhízás. Ahol nincs nyilvánvaló egészségügyi oka a súlyos izzadásnak, azt nevezik primer hyperhidrosis-nak. Az elsődleges hyperhidrosis általában gyermekkorban, illetve serdülőkorban kezdődik, és az egész életet végigkíséri. Egy vagy akár több területet is érinthet, különösen a hónalj, a láb, a kéz vagy az arc izzadása gyakori.

A túlzott izzadás botox injekcióval könnyen, gyorsan és biztonságosan kezelhető. Az apró tűszúrásokkal beadott botulinum toxin azon idegi impulzusokat gátolja, melyek a verejtékmirigyeket stimulálják, és ezzel megakadályozzák a verejték termelődését. Ez a gátló folyamat azonban nem állandó, általánosságban 9 hónapig tart, de akár 12 hónapig is eltarthat. További injekciók adhatók, ha a tünetek visszatérnek. A hónalj, a tenyér, a talp és a homlok kezelhető botox injekcióval.

Izzadáskezelés botox injekcióval, előnyök:

  • Gyors: Izzadáskezelés botox injekcióval időtartama kevesebb mint egy óra. A kezelés néhány napon belül jelentősen csökkenti a verejtékezést.
  • Biztonságos: Több millió sikeres botox kezelés a bizonyíték!
  • Hatékony: A túlzott izzadás a normális szintre csökken, ami jelentős javulást hoz a páciensek életminőségében.
  • Megváltoztatja az életet: A botox kezelés után már nem kell bizonyos ruhák viselését korlátozni, az izzadásfoltokat rejtegetni!

Izzadáskezelés botox injekcióval ára

Izzadáskezelés botox injekcióval ára több tényező függvénye. Az ár a páciens egyedi igényei alapján kerül kialakításra. Befolyásoló tényező a felhasznált botox mennyisége, a kezelendő terület.

Általánosságban az alábbi áron dolgozunk, Magyarországon törzskönyvezett, Dysport vagy Vistabel anyagok felhasználásával:

Régiók, területek

Ár (HUF) nők esetén

Ár (HUF) férfiak esetén

Hónalji izzadás kezelése

160.000

Talpi izzadás kezelése

160.000

Tenyéri izzadás kezelése

160.000

Szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét, Önre szabott kezelési árakról, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultáció egyeztetésére a +36 30 5603 983-as telefonszámon vagy az info@botoxclinic.hu e-mailcímen. Az orvosi konzultáció a kezelés igénybevétele esetén ingyenes!