Hialuronsavas ajakvastagítás


Hialuronsav injekcióval a csábos ajkakért!

Dúsabb ajkakról álmodik? Vagy csak határozottabb kontúrt szeretne?
A BotoxClinic megoldja! Hialuronsavas ajakvastagítás ma már nem
csak a sztárok kiváltsága! Próbálja ki Ön is!

A hialuronsavról (HA)

A hialuronsav az emberi szervezet természetes anyaga, számos funkciója közül kiemelendő vízmegkötő képessége. Nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, fő alkotóeleme a bőr kötőszövetének, nagy szerepe van a bőr hidratáltságában. A bőr hialuronsav tartalma azonban az életkorral fokozatosan csökken, melynek következtében megkezdődik a bőr öregedése. Számos lehetőség kínálkozik az öregedés hatásainak ellensúlyozására. A leghatékonyabb mód a hialuronsav injekció formájában való beadása. A magazinok hasábjain napjainkban a telt ajkak hódítanak, mint a szépség és a szexiség egyik szimbóluma. Hialuronsavas ajakvastagításnak köszönhetően könnyen és gyorsan érhetjük el az áhított dús, kontúros ajkakat. Az arc három fő régiója a szem, a száj és az orr. E három terület nagy szerepet játszik az arc szépségének megítélésében.

Ahogy öregszünk ajkaink természetes módon – az elasztin és kollagén csökkenése miatt – elvékonyodnak. Ezt a folyamatot fokozza, hogy az ajkak folyamatosan ki vannak téve a nap, a szél és a környezeti szennyeződések káros hatásainak. Emellett a testünkben születésünk óta természetesen jelen levő hialuronsav mennyisége is csökken. Hialuronsavas ajakvastagítás feltöltőanyagok beinjekciózásával azonban a probléma orvosolható! Már 1 ml hialuronsavas töltőanyag beadásával látványos eredményt érhetünk el.

Hialuronsavas ajakvastagítás kezeléssel jól korrigálható az aszimmetrikus ajak, a gravitáció és a kor hatására lefelé ívelő száj, valamint használható a felső ajak feletti vertikális, dohányzó ránc kisimítására is.

A BotoxClinic elkötelezett a minőségi szolgáltatás iránt, így az ajakvastagító beavatkozást a piacon kapható legjobb minőségű hialuronsavas feltöltőanyaggal végzi. A svájci Laboratoires TEOXANE cég 100% hialuronsav alapú Teosyal termékcsaládja és a BotoxClinic szakértelme garantálja a kiváló eredményt!

Hialuronsavas ajakvastagítás

Hialuronsavas ajakvastagítás kb. 30 percig tartó nem sebészeti, kozmetológiai beavatkozás, melyet csak képzett orvos végezhet. Az ajakvastagítás orvosi konzultációval kezdődik. A lehetőségek és várható végeredmény tisztázása, valamint a Beleegyező nyilatkozat aláírása után helyi érzéstelenítést alkalmazunk érzéstelenítő krém vagy injekció használatával. A feltöltő anyagot nagyon vékony tűvel juttatjuk az ajkakba. Hialuronsavas ajakvastagítás nem fájdalmas!

Hialuronsavas ajakvastagítás hatása a kezelés után rögtön látható, de a valódi végeredmény kb. 2 hét múlva lesz érzékelhető. Az ajakvastagító beavatkozás hatása egyéntől függően akár egy éven át is fennállhat, de tartósságát több tényező – úgymint az életkor, a bőr milyensége, a páciens életmódja és a befecskendezett feltöltő anyag minősége – is befolyásolja. A beadott hialuronsav fokozatosan bontódik le a bőrben. Hialuronsavas ajakvastagítás akár többször is ismételhető, korrigálható.

Hialuronsavas ajakvastagítás megkezdése előtt és utána is fénykép készül. Az ajakfeltöltő kezelésről minden páciens névre szóló ún. „Beauty Pass”-t kap. Ezen „útlevélbe” kerül rögzítésre az elvégzett beavatkozás, annak időpontja, a beadott feltöltő anyag LOT száma.

TEOSYAL KISS, az érzékien telt ajkakért!

Hialuronsavas ajakvastagítás ára

A hialuronsavas ajakvastagítás árát több tényező határozza meg:
• a felhasznált anyag típusa
• a befecskendezett feltöltő anyag mennyisége
• a ráncok mélysége, mennyisége

Hialuronsavas ajakvastagítás egységára 110.000 Ft / ml Teosyal hialuronsav alapú feltöltő anyaggal.

Szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét, Önre szabott kezelési árakról, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultáció egyeztetésére a +36 30 5603 983-as telefonszámon vagy az info@botoxclinic.hu e-mailcímen. Az orvosi konzultáció a kezelés igénybevétele esetén ingyenes!