Plasmage kezelés

PLASMAGE KEZELÉS MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT A BOTOXCLINIC RENDELŐJÉBEN!

 

A Botoxclinic folyamatosan keresi azokat a piacon új, nem invazív megoldásokat, melyek szike nélkül eltávolítják az öregedő bőrt és javítják az arc problémáit. Rendelőnk volt az első, aki Magyarországon bevezette a megereszkedett szemhéj műtét nélküli, gyors és hatékony kezelésére szolgáló Plasmage készülékkel történő kezelést.

Az idő előrehaladtával a bőr rugalmassága csökken, a kor és a gravitáció következményeképpen a pácienseknél megereszkedik a felső szemhéj bőre. Ez kezdetben esztétikai problémaként jelentkezhet (sminkelést is nehezebbé teszi), de a későbbiekben akár látási problémákhoz is vezethet. Az alsó szemhéj fölösleges bőrének nem sebészeti eltávolítására is tökéletes ez a kezelés.

Az elismert olasz Brera cégtől származik a forradalmi frakcionált plazmával működő Plasmage készülék, melynek köszönhetően a fenti probléma ma már könnyedén orvosolható.

 

Hogyan működik a Plasmage készülék?

A plazmát számos bőrproblémára, valamint az arc különböző területeinek megfiatalítására használják, biztonságosan használható minden bőrtípusra. 6 különböző teljesítményszintet és 6 különböző frekvenciát tartalmaz, mellyel tetszőleges egyénre szabott kezelést végezhetünk.

A Plasmage készülék komparatív előnye, hogy a pontossága miatt pontosan azokon a területeken működik, ahol más eszközök, például a lézerek vagy a rádiófrekvenciák nehezen használhatók (szemhéj plasztika vágás nélkül).  A plazmabura a frakcionált plazma elvének megfelelően működik, rendkívül pontos.

A gép működésének alapelve a negyedik halmazállapot, a plazma. A készülék egy sor kis pontot hoz létre a bőrön, amelyek azonnali reakciót váltanak ki – a szövetet meghúzzák, felemelik, és megújítják. A levegőből ionizáló gázok keletkeznek, és kis elektromos ívet hoznak létre.

 

A Plasmage kezelés tulajdonképpen egy „kis villámcsapás”, amely olyan gyorsan felmelegíti a szövetet, hogy nincs ideje „elégni”, a szövet egyszerűen elpárolog.

 

Hogyan történik a Plasmage kezelés?

A Plasmage kezelésre kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül majdnem mindenki alkalmas. A kezelést megelőzően bőrgyógyász szakorvosi konzultáció keretében születik a döntés a beavatkozás elkezdéséről.

Plasmage kezelés kb. 15-30 percig tart, látható végeredménye pedig körülbelül 6-8 hét múlva lesz. Első lépésben érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelni kívánt területen, majd 25-30 perc hatóidő után kezdődik a kezelés, amely során 1-3mm-es távolságban pontonként kezeljük a kívánt területet. Azonnali feszesítő és a kötőszeti rostokat összehúzó hatása révén elindul a bőr rostjainak újrarendeződése, a bőr rejuvenaciója. A bőrfelület, a plazma segítségével olyan módon kerül szublimálásra “elpárologtatásra”, hogy mindeközben az alatta található kötőszövet nem sérül. A helyi érzéstelenítés miatt csak minimális szurkáló jellegű érzés jelentkezhet a bőrön.

A kezelés után fényvédő krémet és a napszemüveget javasolt használni. A pörkök 5-7 napon belül esnek le, a bőr 6-8 hét után teljesen megújul.

A kezelés után duzzanat lép fel a kezelt területen, de ez 2-3 napon belül eltűnik.

Bizonyos páciensek esetében a kezelés ismétlésére is szükség lehet.

 

Mi a teendő a Plasmage kezelés után?

A kezelés után 2-3 napig smink használata, illetve fokozott izzadással járó sporttevékenységek végzése nem javasolt. 1 hónapig fokozott fényvédelem (SPF 50)!

 

Mik a Plasmage eljárás előnyei a páciens számára:

 • Nem invazív
 • Rövid kezelési idő
 • Rövid felépülési idő
 • Olcsóbb, mint a műtét
 • Nincs vérzés
 • Nincs altatás
 • Minimális fájdalom

 

Mikor nem alkalmazható a Plasmage gyógykezelés?

 • Pacemaker
 • Fém implantátum
 • Epilepszia
 • Terhesség, szoptatás
 • Daganatos betegség
 • Szívbetegség
 • Véralvadásgátlók szedése