Thread Lift

A legjobb és legújabb technika a laza bőrszövetek feszesítésére és emelésére.

Mi is az a Thread Lifting?

images1

thread-lift

A kor előrehaladtával az arc tartószerkezete gyengül, mely általában megereszkedett hatást hoz létre olyan területeken, mint az arc, a szemöldök, a szem környéke, az állkapocs és a nyak. A Tread lift olyan új, minimálisan invazív kozmetológiai kezelés, ahol hajszálvékony sebészeti varró fonalakat/szálakat szúrunk be tűk segítségével a kezelt területbe. A szálak sterilek, bőrbarát anyagból készülnek és idővel felszívódnak. A szúrások és a szálak helyén regenerációs folyamatok indulnak be. Ez a bőrmegújító hatás stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsítja a helyi mikrokeringést. A Tread lift nem helyettesíti az arcfiatalító műtétet,  finom változásokat nyújt. Legnagyobb előnye , hogy rövid idő alatt elvégezhető látható sebhelyek nélkül és hatása akár 2 évig is eltarthat.

Mi történik a kezelés alatt?

images3A kezelés érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítésben történik. Egy üres vezető tű segítségével vezetjük be a felszívódó fonalakat a bőr mélyebb rétegébe. A kezelés kb. fél-egy órát vesz igénybe , a beültetett szálak mennyiségétől függően.  A hatás azonnal látható, azonban további hatásfokozódás várható a kezelést követő hónapokban. A beültetett szálak nem csupán támasztanak , hanem a kollagén-indukciós hatásuknál fogva olyan irányba feszítik a bőrt, amilyen irányba befűztük őket. Ezt a hatást vektoriális kollagén indukciónak nevezzük. Így a beültetett szálak körül új kötőszövet képződik, amely azután is támasztja, feszesen tartja a bőrt, miután a szálak felszívódtak. A hatás a kezelések ismétlésével fokozható, az ismétlő kezelésnél általában már kevesebb szál beültetésére van szükség.

Mik a Thread Lifting alkalmazási területei?

– teljes arc, nyak, mell, has, felkar formázása
– toka, kar és has zsírtalanítása

images6 Fine-Thread-Lift-PDO-TR-Lift-Facelifthalslift

 

threadKi a legalkalmasabb a Thread liftingre?

Minden olyan beteg, aki javítani szeretné arca megjelenését és nem akarja alávetni magát sebészeti arcplasztikának. Az ideális páciens 35-55 év közötti. Az eljárás egyaránt sikeres nők és férfiak körében.

Mik a kezelés előnyei?

  • Egyszerű, veszélytelen alkalmazás, mely akár ebédidőben is elvégezhető.
  • Rövid gyógyulási idővel és kis fájdalommal jár.
  • Eredménye tartós, akár 2 évig is eltarthat.thread lifting

Mennyire biztonságos a kezelés?

A kezelés biztonságos, a vérzési kockázat minimális. Nincs sebhely, minimális intervenció, gyors és egyszerű eljárás. 100%-ban felszívódó szálak.

Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek?

thread lifting felkar

Előfordulhat bevérzés, duzzanat és enyhe fájdalom a beavatkozás helyén, de ezen panaszok pár nap alatt maradéktalanul elmúlnak.

Mennyibe kerül a Thread lift?

A kezelés ára különböző tényezők függvénye. Az életkor, a nem, a ráncok mennyisége és mélysége és a felhasznált szálak mennyisége együttesen határozza meg a fizetendő árat.  Előzetes költségbecslésre csak személyes konzultáció keretében van lehetőség.

images8thread lifting alkalmazás