Dermaroller kezelés

Orvosi dermaroller kezelés: a bőr természetes regenerálódásáért

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért felel. A kor előrehaladtával a szervezetünkben található kollagén mennyisége fokozatosan csökken, bőrünk elveszti rugalmasságát, ráncok alakulnak ki. Dermarolleres kezeléssel azonban bőrünk kollagén termelése fokozható!  Dermaroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott egyik legújabb és rendkívül népszerű bőrfiatalító, bőrregeneráló eljárás. Dermaroller kezelés egy forradalmian új, egyszerű eszköz, amely azzal a csodálatos képességgel rendelkezik, hogy természetes módon serkenti a kollagén és az elasztin termelését a bőrben anélkül, hogy károsítaná azt. Dermaroller kezelést eme öngyógyító, jótékony hatását férfiak és nők egyaránt élvezhetik.

Mi az a Dermaroller?

Az eredeti Dermaroller orvosi minőségű, sok apró mikro-sebészi pontossággal szerelt tűs henger. Ezek az apró, nagyon vékony, 1,5 mm hosszú tűk gördülnek át a kezelni kívánt területen. A BotoxClinic csak az eredeti, steril, CE-jelöléssel ellátott, szigorú minőségi és sterilitás vizsgálaton átesett Dermarollert használja. Dermarollert csak képzett orvosok használhatják! Az eredeti Dermaroller készülékről bővebb információt a dermaroller.de weboldalon találhat.

Miért és hogyan hat a Dermaroller kezelés?

Dermaroller kezelés során a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tűkkel borított hengerrel. A henger okozta finom pici sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek el  termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló, öngyógyító mechanizmusát. A kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik. Ennek – a más néven  kollagén indukciós terápiának (CIT) nevezett – kezelésnek köszönhetően a finom ráncok látványosan csökkennek, a tág pórusú bőr kisimul, az apróbb bőrhibák eltűnnek, a bőr feszesebbé válik. A kezelés utáni felépülési idő minimális. Dermaroller nemcsak arcfiatalításra, hanem a nyak, dekoltázs bőrének apró ráncaira,  terhességi csíkok elhalványítására, cellulit csökkentésére és aknés hegek kezelésére is kiválóan alkalmazható, mellékhatás nélkül.

Mely területek kezelhetők Dermarollerrel?

  • Ránctalanítás
  • Hegkorrekció
  • Aknés hegek
  • Napfény által károsodott bőr regenerálása
  • Nyak és dekoltázs bőrének regenerálása
  • Narancsbőr kezelése / cellulit csökkentése vagy megszüntetése
  • Terhességi csíkok, striák eltüntetése
  • Hajhullás kezelése
  • Hyperpigmentáció kezelése

Hogyan történik a Dermaroller kezelés?

Dermaroller kezelést megelőző orvosi konzultáción tisztázásra kerülnek a páciens elvárásai. A bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos megvizsgálja a kezeltetni kívánt bőrfelszínt és eldönti, hogy a páciens alkalmas-e a dermarolleres kezelésre vagy esetleg más kezelést javasol (például botox kezelést, ráncfeltöltés hialuronsavval). A konzultáción az orvos ismerteti a Dermaroller kezelés menetét, a várható eredményt, a lehetséges mellékhatásokat. A kezelendő bőrfelület helyi érzéstelenítése zsibbasztó krémmel történik. Kb. 30 perces hatóidő után kezdődik el a bőr dermarollerezése, mely során hialuronsav és egyéb mezoterápiás koktélok felhasználása is lehetséges. A kezelés önmagában is hatékony, de még hatásosabbá tehető ezen anyagok használatával, mivel a tűk okozta apró szúrt csatornákon keresztül jobban fel tudnak szívódni a hatóanyagok. A teljes kezelés kb. 50 perc.

A kezelés után a bőr vörössé, duzzadttá válik, majd pár napon belül lehámlik. Ezen mellékhatások egyéntől függően 8-32 órán belül megszűnnek. A kezelés után fontos a bőr megfelelő hidratálása, 7-10 napig szigorú fényvédelem. Tekintettel arra, hogy a kezelés a bőr természetes folyamatát indítja be, a hatás lassú, a megfelelő végeredmény eléréséhez 4-5 kezelés javasolt, havi gyakorisággal.

Mennyibe kerül a Dermaroller kezelés?

Az ár két részből tevődik össze: egyrészt a Dermaroller megvásárlásából, másrészt az alkalmankénti kezelési díjból. A Dermaroller  – fertőtlenítést követően – ugyanannál a  páciensnél több alkalommal használható, azt csak egyszer kell megvásárolni.

Dermaroller kezelés egységára: roller + 30.000 Ft/alkalom. A kezelés költsége a kezelt területtől és a felhasznált mezoterápiás anyagtól függ.

Szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét, Önre szabott kezelési árakról, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultáció egyeztetésére a +36 30 5603 983-as telefonszámon vagy az info@botoxclinic.hu e-mailcímen. Az orvosi konzultáció a kezelés igénybevétele esetén ingyenes!