Botox kezelés

Botox kezelés a fiatalság elixírje! Botox kezelés az első számú kozmetikai bőrgyógyászati eljárás a világon!

Botox kezelés az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb kozmetikai eljárás. Gyors, biztonságos és hatékony megoldás a ráncok csökkentésére vagy megszüntetésére. Néhány apró injekció és a botox kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti például a szem alatti szarkalábakat, a homlok vízszintes ráncait. Amellett, hogy elsimítja a finom ráncokat, a botox kezelés hasznos a túlzott izzadás megszüntetésére, a migrénes fejfájás kezelésére is. Botox injekció ideiglenesen gátolja az izmok aktivitását a kezelt régióban. A bőr felületi kezelése nem elegendő a ráncok eltüntetéséhez, mert a ráncok az arc izmainak használata miatt keletkeznek, így ezen izmokat kell kezelni!

Botox kezelés menete

Botox kezelést csak képzett orvos végezheti. Botox kezelést megelőző orvosi konzultáción tisztázásra kerülnek a páciens elvárásai és a kezeléssel elérhető eredmények.  Botox kezelést ambulánsan, érzéstelenítés nélkül végezzük, nagyon ritkán szükséges lehet zsibbasztó krém használata. Botox kezelés fájdalommentes, kb. 5-10 percig tartó, ambuláns esztétikai beavatkozás. Az orvos meghatározott pontokba vékony tűvel adja be a szükséges mennyiségű botox-ot.

Botox kezeléssel az alábbi ráncok kezelhetők:

 • Glabella ráncok
 • Homlok ráncai
 • Szem körüli ráncok (szarkalábak)
 • Száj körüli finom ráncok
 • Orr „nyuszi” ráncai

Botox kezelés után a mindennapi tevékenység azonnal folytatható. Botox kezelés megkezdése előtt és utána is fénykép készül.

Botox kezelés eredménye már 2-5 nap múlva láthatóvá válik, de végső hatása kb. a 2. héten éri el a maximumát. Botox kezelés hatása fokozatosan csökken, tartóssága kb. 3-4 hónap. Az eredmények természetesen a páciens adottságaitól függenek.

Tévhitek és indokolatlan félelmek a botox kezeléssel kapcsolatban: Biztonságos?

 • Botox kezelés biztonságos, több millió páciens kezelését végezték már el világszerte ezzel az anyaggal.
 • Botox kezeléshez használt anyag mennyisége rendkívül csekély, és csak célzottan ott hat, ahol a beadás történt.
 • A helyesen kivitelezett botox kezelés után arcunk nem lesz kifejezéstelen, mimikátlan vagy éppen mimikaszegény.
 • A látványosan mimikaszegény, merev „lárva” arc a nem megfelelően pl. túlzottan gyakran, nagy mennyiségekkel történő, vagy nem az előírt területekre beadott Botox hatására alakulhat csak ki. A cél nem az izomműködés teljes „lefagyasztása”, hanem az arc természetes harmóniájának megőrzése!
 • A hatás elmúltával – amennyiben a páciens nem ismétli meg a Botox kezelést – ráncai nem lesznek mélyebbek vagy csúnyábbak, mint a kezelés előtt voltak.

 Botox kezelés ára

Magyarországon törzskönyvezett Dysport vagy Vistabel típusú anyagokkal dolgozunk.

 Botox kezelés árát több tényező befolyásolja:

 • felhasznált botox mennyisége,
 • ráncok mélysége, mennyisége
 • nem (férfiak esetében több anyagra van szükség ugyanazon hatás eléréséhez)

 A kezelés ára a fentiek függvényében egyedileg kerül meghatározásra. Általánosságban az egységárak az alábbiak szerint alakulnak:

Régiók, területek

Ár (HUF) nők esetén

Ár (HUF) férfiak esetén

1 régió pl.: „nyusziránc”

50.000

50.000

1 régió pl.: cigaretta ráncok

50.000

50.000

szemöldökemelés

50.000

55.000

1 régió pl.: glabella

50.000

50.000

1 régió pl.: szemkörnyék

50.000

50.000

2 régió pl.: glabella + homlok

90.000

90.000

2 régió pl.: glabella + szemkörnyék

90.000

90.000

3 régió pl.: glabella + homlok + szemkörnyék

120.000

120.000

Szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét, Önre szabott kezelési árakról, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultáció egyeztetésére a +36 30 5603 983-as telefonszámon vagy az info@botoxclinic.hu e-mailcímen. Az orvosi konzultáció a kezelés igénybevétele esetén ingyenes!