HIFU

Válassza a minőséget, a garantáltan prémium minőségű orvosi HIFU kezelést, ha műtét nélküli arcplasztikára vagy bőrfeszesítésre vágyik!

A HIFU egy új típusú, nem sebészeti, non-invazív eljárás, amely fókuszált ultrahanggal és a szervezet saját természetes gyógyulási folyamatával megemeli, feszesíti és tonizálja a bőrt a homlokon, nyakon, az áll alatt és a dekoltázs területén.
A kezelés nem okoz kiesést a munkából, nincs idegen anyag, nincs radikális változás; Csak egészséges, természetes, érezhető hatás. Az eredmény? Feszesebb, jobban illeszkedő bőr műtéti beavatkozás nélkül!

Magyarországon az elsők között érhető el rendelőinkben a garantáltan prémium minőségű, legújabb fejlesztésű második generációs HIFU műtét nélküli arcplasztika legújabb eljárása.

Hogyan dolgozik a HIFU UTIMS A1?

A HIFU az esztétikai tudomány legújabb vívmánya.

Mint a legtöbb energia-alapú eszköz, a HIFU is a bőr felmelegítésének mechanizmusát alkalmazza a bőr és a szövetek megfiatalítására. Ahhoz, hogy megértsük ezt a mechanizmust, tudnunk kell, hogy a kollagén az egyik fő fehérjénk, mely felel a bőrünk fiatalságáért, feszességéért és kiváló tónusáért. Sajnos az évek múlásával bőrünk a kollagén egy részét elveszti. A legújabb kutatások arra mutattak rá, hogy a bőr mélyebben lévő részeinek, a mélyebb szöveteknek a felfűtésével a test természetes javítási folyamatai beindulnak, új kollagén termelődik. Ezt a célt szem előtt tartva, számos “fűtő” eszköz jelent meg a piacon (rádiófrekvencia, infravörös fény, stb.). A HIFU más és egyedi azáltal, hogy az eljárás során célzottan a bőr mély, strukturális szöveteibe hatolunk fókuszált ultrahanggal (IFU), mely a szöveti hőmérsékletet 65-85°C-ra emeli, ezzel beindítva a bőr természetes regenerációját, az új kollagén termelését, a bőr feszesedését.

Gyakran ismételt kérdések

  1. Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy kezelés általában kb. 60-90 perc, mely nagyban függ a kezelendő terület nagyságától. A kezelést követően nincs speciális otthoni utógondozás, a napi tevékenység azonnal folytatható.

  1. Mely területek kezelhetők az orvosi HIFU-val?

Tanulmányok és kísérletek igazolják a kezelés hatékonyságát az arcon, a nyakon, kiemelten a szemöldök, az orca és a toka területén.

  1. Ki alkalmas a kezelésre?

A megfelelő jelölt bőrét bizonyos fokú lazaság jellemzi. Tipikusan azok a harmincas és ennél idősebb páciensek alkalmasak a kezelésre, akik enyhe vagy közepesen súlyos bőr- lazasággal, megeresztett szemöldökkel, lógó szemhéjjal küzdenek .

A HIFU nem helyettesíti a sebészeti arcplasztikát, de mindazok számára megfelelő megoldás lehet, akik sem mentálisan, sem fizikailag nem állnak készen egy műtétre.

 

 

 

 

 

  1. A kezelés fájdalmas?

A fájdalomküszöb egyénenként változó, de a kezelt páciensek többsége szerint a fájdalom minimális, könnyen elviselhető. Némi diszkomfort érzés előfordulhat az ultrahang energia áramlása közben, de ez egy pozitív jel arra, hogy a kollagén-építési folyamatok beindultak.

  1. Mikor válik láthatóvá a kezelés hatása?

Az új, feszesebb bőr kialakulásának folyamata hosszabb időt igényel, a kezelést követő 6-8 hétben már látható a változás, a javulás folyamatos, végleges eredmény 6 hónap múlva alakul ki.

  1. Meddig tart a HIFU hatása?

A HIFU-val kezelt páciensek a kezelést követő 1 év múlva is fiatalos, üde bőrrel büszkélkedhetnek. Hatása akár 2 évig is eltarthat. További kezelések segíthetnek lépést tartani az öregedési folyamattal, mely természetesen egyénenként változó.

  1. A HIFU biztonságos?

Természetesen biztonságos! Az ultrahang energia nagy múlttal rendelkezik, az orvostudomány terén is több mint 50 éve használják. A kezelést csak orvosok végezhetik, akik megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek a sikeres kezelés elérése érdekében!

  1. Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek?

Bőrpír, duzzanat, viszketés, érzékenység jelentkezhet a kezelést követően, de ezek általában enyhék és átmeneti jellegűek.

 

gép2

Rendelőinkben várjuk a legújabb fejlesztésű HIFU UTIMS A1 kezelésünkkel Budapesten és Pécsett is!

Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen időpontot személyes konzultációra a 30/5603-983-as telefonszámon! Várjuk hívását!