GUNA Biolifting terápia

GUNA Biolifting Terápia Olaszországból

 

Mi az a biolifting?

A Biolifting a mezoterápia esztétikai orvoslásban való alkalmazása, mely elsősorban a ránctalanítás és a bőrfeszesítés terén hatékony eljárás, de jelentős eredmények érhetők el a helyi zsírbontás során is. A biolifting a természetes arcvonásokat megtartó arcfiatalító, ránctalanító kezelés, melynek során homeopátiás hígítású, steril injekciós készítmények bevitele történik mezoterápiás – apró tűszúrásos – módszerrel.

 Mi a GUNA Terápia?

gunaA milánói Guna cég terápiás palettájával ötvözi a modern orvoslás legújabb eredményeit a homeopátiás medicina lehetőségeivel. Laboratóriumaiban és a hozzá kapcsolódó milánói egyetemi tanszéken fejlesztették ki a Guna biolifting kezelésekhez használt homeopátiás komplexeket. A készítmények a szervezet saját energiáit és öngyógyító folyamatait felhasználva indítják be a kívánt folyamatot, ezáltal fokozatos javulást eredményezve hosszú távon is jelentkezik a hatásuk. Mindezt az anyagcsere-folyamatok javulásával, a salakanyagok kiválasztásának fokozásával természetes úton érik el.

picgA Guna Terápia eredményessége:

guna

– javítja a bőr tónusát,
– csökkenti a ráncokat az arcon és a nyakon,
– javítja a bőr szerkezetét és élénkségét,
– serkenti a kötőszövet anyagcseréjét
– csökkenti a helyi zsírfelesleget.

A Guna termékek ösztönzik a kollagén és a hialuronsav termelést. Ezáltal javítják a bőr megjelenését, miközben jelentősen lassítják az öregedési folyamatot.

guna terápia

Melyek a Guna Terápia felhasználási lehetőségei?

  • Ránctalanítás: A GUNA Biolifting kezelések eredményeként visszaépül a bőrstruktúra, a kötőszövet felfrissül, megfiatalodik, javulnak az anyagcsere folyamatok, gátlódik a szabadgyökök destruktív hatása, valamint lelassul a kollagén degenerálódása. A bőr egészségesebbé, üdébbé, ragyogóbbá válik, tónusa javul.
  • Zsírfelesleg kezelése (helyi zsírredukció, bioshaping): Ezen technika alkalmazásával csökkenthető a helyi zsírfelesleg (pl.: toka, felkar, comb), de nem alkalmas nagy területek zsírtalanítására és súlyvesztéssel sem jár. A bőr  feszesebbé válik.

A Guna Biolifting tökéletes azokon a helyeken, ahol a fogyás után is megmaradt egy kis zsírfelesleg. A fogyókúra során megereszkedett bőr helyreállítását, revitalizációját, így a fogyókúra sikeres befejezését is szolgálja ez a kezelés.

  • Mellfeszesítés
  • gunaCellulit csökkentése: alkalmazható a cellulit helyi kezelésére, mivel természetes összetevői csökkentik a folyadék visszatartását, elősegítik a salakanyagok eltávolítását és fokozzák a sejtek anyagcseréjét. A narancsbőrös, zsírlerakódott területek újra vékonyabbak, simábbak lesznek, az egész test karcsúbb, és fiatalosan feszesebb lesz.
  • Striák kezelése

Mik a  Guna Terápia előnyei?

karGyors eredmény, kockázatmentes, fájdalommentes, egyénre szabott, költségtakarékos. A szervezet önjavító tevékenysége is hozzájárul a hosszú távú pozitív eredmény eléréséhez. Fiatalít, korhatár nélkül, nemtől függetlenül alkalmazható, mellékhatásoktól mentes, helyileg a kezelt területen indít el szöveti regenerációt. A GUNA kezelés esztétikai hatásai mellett mozgásszervi korrekcióra és fájdalomcsillapításra is alkalmas. Kezeléseket csak GUNA Biolifting tanfolyamot végzett szakorvos vagy kozmetikus végezhet!

 

GUNA Terápia Gyakran Ismételt Kérdései (GYIK)

 

Kinél alkalmazható a GUNA kezelés?

Mindenkinél alkalmazható, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncait szeretné csökkenteni, illetve a bőrének tónusát szeretné javítani. Helyi zsírfelesleggel rendelkezik vagy striáit szeretné csökkenteni.

guna2Mire használható a GUNA Terápia?

Bőr fiatalítására, feszesítésére, ráncok eltüntetésére. A Terápia javítja a szöveti anyagcserét, ezáltal visszaadja a bőr üdeségét, rugalmasságát. Miben különbözik a botox kezelést vagy más ráncfeltöltéstől? A GUNA Biolifting kezelések során csak természetes hatóanyagú készítményeket használunk. A kezelés nem jelent olyan mértékű mesterséges beavatkozást a szervezetbe, mint a botox. Nem tartalmaz feltöltő anyagot sem. Ráncsimító hatása nem a „feltöltő kezelés” következménye, hanem a bőrszöveti anyagcsere javulásának eredménye. Ezáltal nem változtatja meg az arc mimikáját, sokkal enyhébb, finomabb, fokozatos, de látványos változást eredményez.

Milyen mellékhatásokkal járhat a Terápia?

Mellékhatások nem ismertek, mivel rendkívül alacsony koncentrációjú. A tűszúrás során ritkán előfordulhatnak pontszerű bevérzések, melyek rövidesen elmúlnak.

Folytathatom-e a napi szokásos életvitelemet a kezelés után?

Igen, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés.

guna 1Mennyire megbízható módszer a GUNA?

Megbízható módszer. Eddig 10 éve, 25 országban több mint 10.000 orvos használta rendszeresen a GUNA esztétikai medicina termékeit.

Hány kezelés javasolt és milyen ütemezésben?

A kezelések száma egyénfüggő,  általában 5- 10 kezelés szükséges, heti vagy kétheti kezelési gyakorisággal. Már az első kezelés szinte azonnali látható eredményt hoz, ami az ismétlésekkel csak látványosabbá és tartósabbá válik. Félévente, évente egy emlékeztető kúra javasolt.

Hogyan történik a beavatkozás?

Vékony (mezoterápiás) tűvel a bőr felszíne alá injektáljuk az anyagot.

Alkalmazható-e más terápiával együtt?

Igen, a GUNA Biolifting alkalmazható önmagában is vagy más esztétikai kezeléssel együtt.